Les nostres portes blanques

Fa un temps ens vam decidir a pintar de blanc les portes de casa nostra. Les originals són de fusta d’un color molt fosc i donen un aspecte molt poc lluminós a la casa. Teníem ganes de donar-li un look més actual, però canviar totes les portes no era una opció… Massa pasta!

Així que després d’investigar bastant ens vam decidir per la pintura al guix. És una pintura amb molta adherència i força resistent. En concret ens vam tirar a la piscina amb la pintura de la marca Auténtico Chalk Paint. La seva pàgina web em va donar molta confiança i idees. S’explica tot a la perfecció i a més, tenen un bloc súper interessant pels que ens agrada això del reciclatge de mobles.

Per la primera que vaig pintar, vaig fer servir la pintura Vintage en color Blanco Nieve (el blanc més lluminós dels 3 que tenen a la paleta), a la que posteriorment s’hi havia d’afegir cera o vernís. Tenien una altra pintura amb el vernís inclòs (la Versante), que hagués sigut la ideal per aquest tipus de projecte, però era amb acabat mate i jo preferia l’acabat setinat. Em vaig decidir per aquesta línia Vintage i vaig buscar un vernís setinat compatible amb la Chalk Paint, ja que els de la mateixa marca eren mates.

Per la segona porta ja vaig fer servir una pintura nova que van treure, la Versante Satinado Interior, que ja incorpora el vernís i que a més deixa aquest efecte setinat que jo buscava. Una meravella!! Primer, que t’estalvies molta feina no havent de posar la capa extra de vernís i segon, que l’acabat és preciós.

Amb cap de les dues vaig fer servir emprimació. En principi aquesta pintura s’agafa a la majoria de superfícies, però en alguns casos, amb superfícies poc poroses va bé fer servir emprimació. A la seva web està tot molt ben explicat.

Cal dir que, amb el temps, la porta que vaig envernissar pel meu compte ha engroguit una mica. En canvi l’altra segueix blanca com el primer dia. És un detall que es nota poc i potser si no t’ho dic ni te n’adones, però segons la llum i l’angle es nota. És cert que la Versante és una mica més cara, però pel meu gust val la pena.

Us deixo unes imatges de l’abans i el després (tot i que no són desde la mateixa perspectiva). Millor en blanc, oi?? 🙂

Si t'ha agradat aquest post, comparteix-lo! I si t'animes i em deixes un comentari m'alegraràs el dia
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada